De verkoop in de winkel ligt nagenoeg stil; braderieën en markten zijn voorlopig geschrapt. Dus: ‘tijd zat’ voor het uitproberen van nieuwe producten voor One Flock. Ideeën genoeg, want met schaapjes kun je alle kanten op! En de handwerksters van Blij dat ik Brei vragen gewoon om ‘werk’!

De sloffen annex beenwarmers wilde ik al heel lang uitproberen. Daar had ik nu dus mooi de tijd voor! Komend najaar worden ze opgenomen in het aanbod van Blij dat ik Brei. Wil je vast ‘intekenen’ voor september? Dat kan! Graag je naam, “sloffen Schaap” en de gewenste maat doorgeven via contact, dan gaan we voor je aan de slag. De prijs zal, afhankelijk van de maat, ergens tussen de € 10,- en € 15,- komen te liggen.

Een heel ander product zijn de handdoeken, voorzien van een rand met geborduurde schaapjes. De handdoeken zijn heerlijk zacht en van een prima kwaliteit! Deze handdoeken kunnen gelijk geleverd worden. Een handdoek met bijpassend washandje kost € 9,50. Bestellen kan ook weer via contact. Ook dit product heeft nog geen bestelnummer, dus graag de beschrijving en het aantal noemen.