“ ….je dacht dat er geen einde aan zou komen…” luidt het vervolg van dit liedje. Maar de dagen worden korter, en de regen en de wind die op het moment dat ik dit bericht schrijf om het huis waaien, maken het wel duidelijk: de herfst komt eraan!

Niet te geloven dat we pas nog te dealen hadden met temperaturen van dik in de 30 graden! Toch zaten de medewerksters van Blij dat ik Brei niet stil: er werd ijverig gebreid en gehaakt aan de wintercollectie.

We hadden al een vooruitblik gegeven op de grappige schapensloffen voor volwassenen. Het beengedeelte is gebreid met de zogenaamde ‘loopstitch’, voor een extra ‘wollig’ (èn lollig!) effect.

Sokken, zowel de dikke ‘geitenwollen’, als ook de dunne, met Drops Fabel gebreide, liggen voor je klaar. Je kunt ze bestellen in de door jou gewenste maat en kleur.

De voorraad mutsen met de ingebreide rand schaapjes (voor volwassene, kind en baby) is aangevuld. Nieuw zijn de bijpassende wantjes en wanten, ook met open bovenkant, dus ‘vingerloos’ verkrijgbaar, die hetzelfde schaapjesmotief hebben.

Voor het warmhouden van chocolademelk of andere warme dranken zijn er de mokwarmers. Deze hebben een ‘facelift’ gekregen. Het schapenkopje is niet langer plat, maar meer ruimtelijk. Samen met de mok nog altijd een origineel item om cadeau te doen!

Vanwege corona is verkoop via braderieën en markten niet meer mogelijk. We  missen hierdoor een flink deel van de klandizie. Dat is uiteraard jammer voor het project  van Stichting Charis dat we ondersteunen! Daarom werken we hard aan een verbetering van de website. Daarbij zullen sommige producten uit het assortiment verdwijnen en nieuwe producten zullen er in opgenomen worden. We hopen met de verbetering van de site meer mensen aan te spreken, zodat de schaapjes en overige producten van One Flock hun weg in vele huizen van Nederland (en omstreken ????) gaan vinden!