Ken je dat? Je gaat op bezoek bij iemand, en je wilt een aardigheidje meenemen. Een bloemetje of een doosje chocola is altijd leuk of lekker, maar soms mag het net iets origineler zijn!

Al een tijdje speelde ik met het idee om deze dekselhoesjes te haken. Een voorraadje glazen potjes had ik hiervoor al klaar staan. En hier zijn ze dan: de dekselhoesjes van One Flock. Compleet met schaapje natuurlijk. Want: op ieder potje past….een schaapje!

Zo’n potje is een leuk cadeautje, wanneer je iemand een kleine attentie wilt geven. Vul het bijvoorbeeld met het lievelingssnoepje van je kleinkind, doe er de favoriete dropjes van je man in, vul hem met je eigengemaakte jam voor je buurvrouw, stop er handgeschreven wenskaartjes in en geef het aan je vriendin. En zo zijn er nog veel meer toepassingen te bedenken!

De potjes met het dekselhoesje kosten € 3,25 per stuk, ongeacht de grootte. Zonder glazen pot kosten ze € 2,95 per stuk. Geef in dat geval wel even de diameter-in-centimeters door van de deksel waar het hoesje op gaat komen. Bestellen kan via contact.

NB: De dekselhoesjes hebben op dit moment nog geen bestelnummer. Vermeld in je mail: dekselhoesje (met of zonder potje), het aantal (en zo nodig de diameter), dan komt het goed!