Normaal is dit de maand waarin we hard werken aan de productie voor de naderende decembermaand. Maar aangezien we de voorgaande maanden veel tijd over hadden om te handwerken, en aangezien er vanwege corona geen kerstmarkten zullen zijn, is dat nu anders. We werken rustig door om de voorraad hier thuis aangevuld te houden.

Eind oktober is ook ons ‘hoekje’ bij In Mijn Straatje, de winkel in Haastrecht, aangevuld met babyjasjes en -slofjes. Die waren ineens hard gegaan! We hebben er een extra plankje opgehangen voor de nieuwe artikelen: de pot-deksels!, de schapensloffen en de vernieuwde mokwarmers. Ook hangen onze heerlijk warme handgebreide sokken er weer: dikke, dunne en, -ook nieuw deze herfst-, de bonte sokken! Mocht je sokken willen bestellen in een bepaalde maat of kleur, houd dan rekening met 2 weken levertijd, tenzij we ze op voorraad hebben.

De opbrengst van onze verkoop is geheel bestemd voor de bewoners van de sloppenwijk in Floresti (Roemenië), en dan met name voor het vrouwenwerk, wat een onderdeel is van Stichting Charis. In deze wijk komen de gevolgen van corona hard aan! We hopen, dat je bij het zoeken naar originele cadeautjes voor de naderende decembermaand onze One Flock-producten bekijkt en koopt!