Kerst nadert…

De dagen worden korter en overal zie je binnen en buiten weer lichtjes branden. Want, ook al zal het vanwege corona dit jaar anders zijn: “Het wordt tóch Kerst!” zoals mijn kaasboer vorige week tegen me zei. Of hij doelde op de toenemende klandizie of op het gedenken van de geboorte van Jezus, weet ik niet. Mij wijzen al die lichtjes in een donkere tijd op dat laatste: God heeft voor ons een hoopvolle toekomst bereid; Hij gaf Zijn Zoon, het Licht van de wereld en onze Verlosser. “Hou vol, hou vol, Hij laat niet los!”

Behalve lichtjes wordt in sommige huizen ook de kerststal neergezet. Er kwam een bestelling binnen voor 5 gevilte schaapjes, passend bij de kerstgroep in de stal. Het werden ‘minischaapjes’ van ongeveer 5 cm hoogte. Zo klein had ik ze nog niet eerder gemaakt! Ik kreeg een foto van de complete groep met de vijf schaapjes van One Flock erbij. Met dank aan Marleen Bosman, die deze prachtige groep gemaakt heeft!

De ’minischaapjes’ zijn te bestellen via contact. Ze kosten € 4, 50 per stuk. Houd wel rekening met enige dagen voor het maken en verzenden van de schaapjes.