Breicafé is weer gestart!

Na een zonnige, en vooral warme vakantieperiode zijn de handwerkmiddagen van Blij dat ik Brei in september weer van start gegaan. De trouwe klantjes zijn alweer gekomen, maar we kijken zeker ook uit naar nieuwe gezichten!

Iedere dinsdagmiddag staat mijn huiskamer, -en bij goed weer de tuin-, open voor iedereen die van handwerken houdt. En voor iedereen, die aan een handwerk begonnen is, maar verstrikt geraakt is in het patroon of in een of ander technisch probleem. Ook kijken we uit naar jonge mensen die graag wil leren haken, breien, naaldvilten of nóg een andere handwerktechniek onder de knie wil krijgen.
In onze groep is voldoende kennis en vaardigheid aanwezig om elkaar te voorzien van handige tips & tricks op het gebied van handwerken.

De herfst staat voor de deur en de dagen worden weer korter,…. èn kouder! Handwerken is een heerlijke hobby, waarmee je de lange winteravonden goed door kunt komen! Heb je zin om nu eindelijk eens dat lekkere warme vest af te maken, waar je ooit aan begonnen bent en dat nog ergens in een hoek ligt te wachten? Of wil je dit najaar nu echt eens beginnen aan het haken van dat kleurige plaid voor op de bank? Of wil je leren hoe je een paar lekkere dikke sokken voor jezelf kunt breien? Je bent hartelijk welkom op onze Handwerkmiddag

Net als bij ieder breicafé betaal je een kleine bijdrage voor de koffie/thee met wat lekkers erbij. Het verschil tussen andere breicafé’s en ons breicafé is, dat bij ons deze bijdrage in zijn geheel gedoneerd wordt aan het goede doel, het vrouwenprogramma van Stichting Charis

Heb je interesse, stuur mij dan een berichtje via Contact

 

Select more than one item for comparison.
X