De webshop stopt 6 juni. Dit is een belangrijk bericht voor alle klanten en bezoekers van www.blijdatikbrei.com!

Met veel plezier heb ik met mijn handwerkgroep jullie voorzien van met de hand gemaakte schaapjes, sokken, babykleding enzovoort. Het was fijn om te merken, dat er meer mensen zijn die ‘iets met schapen hebben’. En die het ook kunnen waarderen dat producten met de hand gemaakt worden. Daarbij werd door de klanten vaak gezegd dat ze het een mooie combi vinden, dat de opbrengst naar het goede doel gaat!  http://www.stcharis.org .

De webshop heeft aardig wat klanten gebracht. Onze producten reisden door heel Nederland en gingen af en toe ook over de grens! Waarom dan stoppen met iets als het lekker loopt?

De laatste jaren kwam het beheer en onderhoud van de webshop op mijn bordje te liggen. En dat is bepaald niet ‘mijn ding’, zoals ze tegenwoordig zeggen. Het vroeg veel van mijn tijd en leverde mij ook stress op. Ik handwerk liever!
Mijn gezondheid en leeftijd vragen om een stapje terug te doen. Na veel nadenken heb ik het besluit genomen om de webshop stop te zetten. Dat is het slechte nieuws.

Het goede nieuws is: Blij dat ik Brei handwerkt gewoon door!!!
We blijven verkopen via de winkel in Haastrecht http://www.inmijnstraatje.shop . Ook willen we deel blijven nemen aan de Oranjebraderie in Zoetermeer op koningsdag (27 april) en de Winterfair in Moerkapelle (laatste vrijdag van november). Verder kun je ons altijd bereiken via ons mailadres: blijdatikbrei@solcon.nl 

Dus: de webshop stopt 6 juni. Tot die tijd kun je nog gewoon een bestelling via de webshop plaatsen! Al is het met een vooruitziende blik op een verjaardag of een kraamfeest Onze artikelen. Of zelfs, hoewel de zomer nog moet beginnen, met een oogje op de winter. Dan hebben we ook even de tijd om je bestelling te maken.
Na die tijd hoop ik dat je ons via de mail ook weet te vinden!

Select more than one item for comparison.
X