Aan iedereen die dit leest: een goed, gezond en gelukkig 2021 gewenst!

Dit jaar gaat deze wens gepaard met gedachten aan het voorgaande jaar. Ook toen wensten we elkaar aan het begin van het jaar het allerbeste toe. Niet wetend dat door corona ons leven op zijn kop gegooid zou worden. Gelukkig weten we nu wat meer en is er zicht op terugkeer naar het ‘oude normaal’. Iets waar we allemaal naar uitkijken, denk ik!

Voor Blij dat ik Brei betekende corona eenvoudigweg, dat we dit jaar veel minder inkomsten hadden. Trouwe klanten, zoals het Textielmuseum in Tilburg en het Kinderdagverblijf Trots in Boskoop, hebben hun vaste bestellingen wel afgenomen, maar In Mijn Straatje in Haastrecht is weken dicht (geweest), de braderieën op Koningsdag en met Kerst werden afgelast, workshops konden na begin maart niet meer gegeven worden en ook de handwerkmiddagen werden afgezegd of met een zeer kleine bezetting gehouden. Het bedrag dat dit jaar naar het vrouwenprogramma van Stichting Charis is overgemaakt, was dan ook half zo groot als andere jaren. Wat niet wegneemt, dat het geld dankbaar ontvangen is!

Voor het nieuwe jaar hebben we hoop op andere tijden! Ook hopen we, dat jij, als bezoeker van onze site, wanneer je op zoek bent naar een cadeautje voor een jarige, een kraamcadeautje voor een baby in familie- of vriendenkring, of “zomaar een aardigheidje” eerst eens denkt aan de vrouwen in Floresti, die ondersteund worden met jouw aankoop van één van onze One Flock-producten!

groepsfoto floresti