Gebreid voor jou, door ons!
Onlangs vroeg iemand of wij ook op aanvraag kleding konden breien.
Nou, ‘kunnen’ doen we dat zeker wel! En als we er, tussen het maken van de One Flock-producten door, de tijd voor hebben, doen we het ook graag voor je. Niet alleen breien, maar haken is natuurlijk ook mogelijk.

Het zou goed kunnen, dat je zelf de tijd niet kunt vinden om dat leuke vest of die mooie trui, waar je al een tijdje je oog op hebt laten vallen, te gaan maken. Of misschien zag je een leuk patroon, maar heb je zelf niet de skills om het uit te voeren.

Natuurlijk ben je altijd welkom op onze Handwerkmiddag, waar we je graag wegwijs maken in de ‘wondere wereld van het handwerken’!
Maar het is ook mogelijk om even een berichtje in te vullen op ons contactformulier, met daarin je wens. Ga hiervoor naar: Contact 

Voor het uitvoeren van jouw handwerkwens rekenen we een bedrag dat varieert  van €20= tot €30,=, afhankelijk van het aantal uren dat we ervoor nodig hebben. Dit bedrag gaat in zijn geheel naar ons goede doel: stichting charis

Het vest op de foto is gebreid door één van onze handwerksters. Het wordt al gedragen door een tevreden klant, die van kleuren houdt! We horen het graag als je gebruik wilt maken van onze vaardigheden. Gebreid voor jou, door ons!

Gebreid vest
Gebreid voor jou, door ons!

 

Select more than one item for comparison.
X