Aan de ene kant wel: we zijn stopgezet, gedwongen om in en om ons huis te blijven. Aan de andere kant: als we gezond zijn, hebben we ineens zeeën van tijd en doet het een beroep op onze creativiteit om die tijd te vullen!

Ik gebruik die tijd om de voorraad One Flock-producten aan te vullen. Alle losse gehaakte onderdelen, -lijfjes, pootjes, kopjes en oortjes-, die al maanden in de kast liggen te wachten, zijn nu schaapjes, vingerpoppetjes en sleutelhangers. Het wollen vachtje wordt er één dezer dagen ook nog op gevilt. De gebreide Tweed babyjasjes worden van labels en knopen voorzien, de Tweed babyslofjes in paren aan elkaar gehecht.

Ook worden er producten vernieuwd: de schattige babyslofjes ‘Lammetje’ worden nu gebreid i.p.v. gehaakt. De luierenvelop heeft een wafelpatroon gekregen en is hierdoor steviger geworden. De klittenbandsluiting is vervangen door een houten One Flock-knoop. De mokwarmer heeft hetzelfde wafelpatroon gekregen en het schapenkopje op de mokwarmer is verbeterd!

Eén van de medewerksters heeft een nieuw product gemaakt: een set pannenlappen, ook met het wafelpatroon en een klein schapenkopje in de hoek. De set kost € 9,95 en kan in de kleuren écru, beige, camel of donkerbruin besteld worden.

De braderie met Koningsdag kan niet doorgaan. Maar de winkel in Haastrecht (In Mijn Straatje) is open en via de webwinkel kun je ook gewoon bestellen! En omdat de opbrengst van onze verkoop nog steeds helemaal bestemd is voor Stichting Charis, doe ik een extra appèl op jullie die deze site volgen of voor het eerst bezoeken: heb je in de komende tijd een (kraam-) cadeautje nodig of wil je zomaar iemand blij maken (of wellicht jezelf), plaats een bestelling via contact! De bewoners van de sloppenwijk in Floresti (Roemenië) hebben juist in deze tijd de hulp harder nodig dan ooit!