Het Blij dat ik Brei-café.
Nu we weer bij elkaar mogen komen, wil ik graag de wekelijkse handwerkmiddag van Blij dat ik Brei weer eens onder de aandacht brengen.

Al vanaf 2011 verandert mijn huiskamer op de dinsdagmiddag in een ‘breicafé’. Daar komen liefhebsters van handwerken bij elkaar om te haken, te breien of bezig te zijn met wat voor handwerkproject ze maar onder handen hebben. Er worden tips uitgewisseld, om raad gevraagd en raad gegeven, en dat soms niet alleen op het gebied van handwerken…! Met een kop thee of koffie erbij en een schaal lekkers op tafel is het een gezellige en ontspannen middag. En zodra het weer het toelaat, zitten we heerlijk in de tuin, al dan niet onder de parasol.

De afgelopen 2 jaar is het door corona, met de beperking op het aantal toegestane gasten, erg rustig geweest op de handwerkmiddag. Wanneer het kon en mocht zijn we doorgegaan, maar nu kijken we echt uit naar mensen die onze groep komen aanvullen. Ervaren en minder ervaren handwerksters zijn welkom!

Het kan zijn dat je een bepaalde handwerktechniek wilt leren. Of misschien ben je ooit aan een handwerkproject begonnen en ben je daarmee vastgelopen. Op het Blij dat ik Brei-café is er altijd wel iemand die het je kan leren of die je met je handwerk weer op weg kan helpen!

Kijk voor meer informatie op: Handwerkmiddag
Heb je interesse? Stuur mij een berichtje: contact

Select more than one item for comparison.
X