Koningsdag 2019
Oranjebraderie in het Stadshart 2019

Koningsdag 2022. O, wat zijn we heden blij, niet alleen omdat de koning jarig is, maar vooral omdat  dit heuglijke feit na twee corona-jaren dan toch eindelijk weer gezamenlijk gevierd mag worden. Blij dat ik Brei is dit jaar te vinden op de Oranjebraderie in het Stadshart van Zoetermeer. Op dit moment weet ik nog niet onze precieze standplaats, maar je weet ons zeker te vinden!
We hebben er met spanning naar uitgekeken, maar op de valreep kwam toch het positieve nieuws binnen, dat er een kraam voor ons goede doel beschikbaar is! Natuurlijk waren we stilaan wel bezig om de voorraad van One Flock-producten lekker aan te vullen. We staan woensdag 27 april met een kraam vol schaapjes, babyjasjes en -slofjes, en (bijna) al onze andere schaap-gerelateerde producten op de markt. Kom dus lekker even buurten bij onze kraam, want als je ervan houdt om originele cadeautjes te geven bijvoorbeeld aan een jarige, of aan kersverse ouders, of voor moederdag, of gewoon zomaar, dan kun je die bij ons vinden. Alle producten zijn met veel zorg en liefde met de hand gemaakt!
Met de aankoop van onze producten steun je het goede doel waar Blij dat ik Brei haar opbrengst aan geeft: stichting charis. In deze tijd zijn zij, naast hun ‘gewone’ werk onder de bewoners van de sloppenwijk in Floresti (Roemenië), ook volop betrokken bij de opvang van de vluchtelingen uit buurland Oekraïne. Extra financiële steun kunnen zij dus goed gebruiken!

Wij van Blij dat ik Brei hopen dat Koningsdag 2022 een feestelijke dag zal worden. Tot ziens in het Stadshart van Zoetermeer!!

Select more than one item for comparison.
X