Mini-schaapjes in de zomer.

Afgelopen weken ben ik bezig geweest met het vilten van 20 mini-schaapjes. Deze schaapjes zijn ongeveer 5 à 6 cm groot; ècht “mini” dus! Ze zijn besteld door een gemeente, die ze aan hun dopelingen willen geven, als aandenken bij de doop.
Omdat ik vanwege een peesontsteking aan mijn voet zo’n beetje aan mijn bank gekluisterd zit, had ik alle tijd om met deze mooie opdracht bezig te zijn.

De mini-schaapjes waren tot op vandaag nog niet opgenomen bij de producten. Ik had ze een keer in december gemaakt op verzoek van een klant, die ze in de kerststal bij haar zelfgemaakte kerstgroep wilde zetten. Mini-schaapjes voor de kerststal
Aanvankelijk waren ze dus bestemd als éénmalig product, leuk om eens te maken. Maar er werd meer naar gevraagd, afgelopen kerst al. En deze bestelling van 20 mini-schaapjes in de zomer, heeft me doen besluiten om ze als nieuw product in de bestaande productgroep ‘decoratief’ te plaatsen.
Je kunt ze nu dus het hele jaar door bestellen. Ze worden geleverd als set van 2 schaapjes, voor de prijs van € 5,95.
Mini-schaapjes set 2 stuks

 

Select more than one item for comparison.
X