Mini-schaapjes voor de kerststal.
Het is alweer december. Het is bijna niet te geloven hoe snel zo’n jaar voorbijvliegt!

Vorig jaar kreeg ik het verzoek of ik ook kleine schaapjes kon vilten. Ze moesten passen bij een groep poppen in een zelfgemaakte kerststal. De schaapjes werden ongeveer 5 cm groot, of liever gezegd: ‘klein’! Ook dit jaar is de kerstgroep weer tevoorschijn gehaald, heb ik begrepen van de klant. Ze werden met vreugde begroet door het kleinkind. Een zelfgemaakte kerststal is een mooie aanleiding om het kerstverhaal door te vertellen aan de volgende generatie!

Afgelopen week heb ik alvast weer een aantal mini-schaapjes gemaakt. Ze worden gemaakt van ruwe, gewassen schapenwol. De techniek die ik hierbij gebruik, is naaldvilten. De mini-schaapjes zijn te koop bij The Farmshop in Moerkapelle. Maar je kunt ze ook via de website bestellen.

De mini-schaapjes zijn alleen in december verkrijgbaar. Ik maak ze op bestelling, zodat je zelf de grootte (minimaal 5 cm) en kleur (wit, lichtbruin of donkerbruin) kunt bepalen. Zo passen ze precies bij de kerststal die je hebt of wilt maken. Deze mini-schaapjes zijn niet in het assortiment opgenomen. Om ze te bestellen kun je een berichtje aanmaken via contact. Vermeld bij je verzoek het gewenste aantal, de grootte en de kleur(-en). Voor € 5,95 heb je twee mini-schaapjes voor de kerststal.