Tataratááá! Daar is ‘ie dan, de splinternieuwe versie van de website van Blij dat ik Brei!

Menig uurtje is er in gestoken om de oude site ‘om te bouwen’ naar deze webshop. Heel veel dank gaat uit naar Jan. Dank voor zijn vakkennis, voor zijn inzet van vele vrije uurtjes en, last but not least, voor zijn geduld met mijn gestuntel op digitaal gebied (…geef mij maar een paar breipennen of een viltnaald…).

Dank gaat ook uit naar Marleen Popijus van Marleen’s Fotostudiootje, die het grootste deel van de productfoto’s gemaakt heeft. Het kostte haar een paar ochtenden waarin ze vakkundig met de camera, lampen, achtergrondschermen en een roze (of zwart) dekentje in de weer is geweest, terwijl ik toekeek of de schaapjes en dergelijke aangaf.

De klanten en bezoekers van de site wil ik bedanken voor hun geduld; jullie lopen niet langer meer aan tegen het scherm ‘under construction’. Wel zo handig met de decembermaand in het vooruitzicht!

Wat de winkel betreft: alle artikelen zijn ondergebracht in 7 categorieën. Vaak kun je per artikel nog kiezen voor verschillende opties (kleur of grootte). Elk artikel heeft zijn eigen bestelnummer. Nieuw is het handige bestelformulier.

We hebben aandacht besteed aan de pagina’s over de Algemene Voorwaarden, het retourneringsbeleid en het privacybeleid. Omdat Blij dat ik Brei  ‘non-profit’ werkt, zullen sommige dingen afwijken van wat gangbaar is bij commerciële webshops. Goed dus, om deze pagina’s even door te lezen, voor je een bestelling plaatst. Je vindt ze onder de knop Informatie.

Het zal duidelijk zijn dat we voor onze Activiteiten, de handwerkmiddag en de workshops, de op dat moment geldende coronamaatregelen in acht nemen.

Met altijd in onze gedachten de vrouwen uit de sloppenwijk in Floresti, gaan we met nieuwe energie aan de slag. We hopen op een goede verkoop met een mooie opbrengst voor het vrouwenprogramma van Stichting Charis. We, de handwerksters van de groep en ik, kijken met spanning uit naar de eerste bestellingen!