Start van het nieuwe jaar met een nieuw product.
2022 is begonnen en Blij dat ik Brei gaat dit nieuwe jaar goed van start!
We richten ons bij de start van het nieuwe jaar maar even op alle nieuwe wereldburgertjes die geboren zijn of binnenkort geboren zullen worden.

We hebben de One Flock-babykledingcollectie uitgebreid met een nieuw product: de newborn-setjes Little Lamb!! Ben jij van plan om een fotoshoot te laten maken van je pasgeboren kleintje? Of ben je wellicht zelf een newborn-fotograaf? In dit setje ziet de baby eruit als een lief klein lammetje, vandaar de naam “Little Lamb”. Een setje bestaat uit een rompertje met een mutsje. De rompertjes zijn uit één stuk gebreid. Het mutsje heeft lamsoortjes. In de stijl van One Flock hebben we ook voor deze babykleding weer naturelkleuren gebruikt. De newborn-setjes zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, écru, bruin en lichtgrijs. Wil je liever een afwijkende kleur, zoals bijvoorbeeld lichtroze of lichtblauw,  laat dat dan even weten via een berichtje. Dan breien we dat voor je. Houd in dat geval wel rekening met wat extra tijd om het setje te breien. Het is ook mogelijk om de rompertjes of mutsjes los te bestellen. Tip voor (aanstaande) opa’s en oma’s; zo’n lekker warm rompertje of mutsje is een leuk kraamcadeautje!

Blij dat ik Brei maakt nog meer leuke babykleding, zoals het stoere wollen Tweed-vestje met capuchon en bijbehorende slofjes. Of de lammetjesslofjes en de mutsjes en wantjes met ingebreide schaapjes. Verder hebben we in de One Flock-collectie nog de kraamschaapjes met een naamhartje om hun nek! Ook de luierenvelop, het speenschaapje en de schaapjes-rammelaars zijn originele kraamcadeautjes.

Graag laten we je nog even weten, dat de opbrengst van de verkoop bestemd is voor Stichting Charis.
Je helpt deze roemeens-nederlandse stichting om het leven van de bewoners van de sloppenwijk in Floresti te verbeteren. Kijk op: stichting charis