Het is een goede zaak om elkaar zo nu en dan te verrassen met een ‘opsteker’. Zeker in een tijd als deze!

Al geruime tijd hebben we in ons assortiment gehaakte schaapjes met een ‘wens-hartje’ om hun nek. Deze zijn bedoeld als kraamcadeautje. Op het hartje staat dan de naam van de nieuwe wereldburger!

Met het oog op moederdag en het feit dat we vanwege het coronavirius beperkt zijn in onze èchte contacten, heeft Blij dat ik Brei nu ook wenshartjes gemaakt met teksten als: “Mama is de bèèèèh-ste!”, “Je bèèèh-nt een kanjer!” e.d. Met dit presentje kun je je moeder of iemand die dat goed kan gebruiken een hart onder de riem steken.

De schaapjes zijn vanaf zaterdag 25 april te koop bij In Mijn Straatje, Hoogstraat 85, 2851 BD Haastrecht. Je kunt natuurlijk ook bestellen via contact. In het laatste geval kun je zelf de wens, die op het hartje moet komen, bedenken. De wens mag maximaal 20 lettertekens bevatten, de spaties meegerekend! Houd dan wel rekening met een paar dagen levertijd.

En bedenk, met het geven van deze ‘opsteker’ maak je niet alleen iemand hier in Nederland blij; ook de vrouwen in Floresti worden hiermee geholpen!

–> stcharis.org