Algemeen

De termijn waarbinnen een artikel teruggestuurd of omgeruild kan worden is 30 dagen.
Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn, en moet in de originele verpakking teruggestuurd worden.
Omdat Blij dat ik Brei op ideële basis werkt, zijn de verzendkosten voor rekening van de klant.
Artikelen in de aanbieding of uitverkoop kunnen niet geretourneerd worden.

 

Terugbetaling

Wanneer het teruggestuurde artikel door ons ontvangen en bekeken is, sturen we een email met bevestiging van ontvangst. Ook vermelden we of de retourzending goed- of afgekeurd wordt.
Bij goedkeuring van de retourzending zetten we de terugbetaling in gang. Hiervoor is de originele aankoopbon met bewijs van betaling en bankgegevens nodig. Het aankoopbedrag wordt binnen enkele dagen op de bankrekening gestort.

 

Omruilen

Met uitzondering van de kleding (voor baby, kind en volwassene) kunnen aankopen bij Blij dat ik Brei niet omgeruild worden.
Kleding kan alleen omgeruild worden voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur. Hierbij gelden dezelfde voorwaarden als bij het terugsturen: alleen ongebruikte en onbeschadigde artikelen kunnen omgeruild worden. Voor omruilen stuur je een email naar blijdatikbrei@solcon.nl met de aankoopbon en de reden van het verzoek tot omruilen. Vermeld hierbij de gewenste maat en kleur van het vervangende artikel. Hierna stuur je het artikel in de originele verpakking naar het adres van Blij dat ik Brei. Dit vind je op de adressticker op de verpakking.

 

Hulp nodig?

Voor vragen omtrent terugsturen of omruilen: stuur een bericht via de contact pagina of stuur een email naar blijdatikbrei@solcon.nl

Select more than one item for comparison.
X