Warme wollen winterspullen.
Het is november; buiten daalt de temperatuur en binnen gaat de verwarming weer aan. We hebben het graag behaaglijk warm! Met die hoge gasprijs van nu helpen een extra warme trui of een paar lekkere wollen sokken ook goed om de kou tegen te gaan.
Voor die sokken kun je bij ons terecht! We breien ze in alle soorten en maten: dik, dun, groot, klein, effen, bont…. En natuurlijk de klassieke geitenwollen sokken. En als de sokken van jouw keuze niet op voorraad zijn, dan breien we ze voor je!

Kijk op: sokken dik 36-46sokken dun 36-46sokken bont 36-46 en: sokken dik 20-35sokken dun 20-35sokken bont 20-35

Om goed beschermd tegen de kou naar buiten te gaan zijn er de wollen mutsen en wanten met de ingebreide rand schaapjes. Die hebben we voor pasgeboren baby’s tot en met volwassenen toe. De wanten voor volwassenen zijn zonder top. Ideaal voor als je een muntje voor de boodschappenkar of de parkeermeter moet pakken, je hond een beloningssnoepje wilt geven, de neus van je kindje moet afvegen, en ga zo maar door.

Kijk op: muts volwassenevingerloze wanten en: muts kindbabymutsjebabywantjes 

Voor de winterse wandelaars breien wij beenwarmers in verschillende maten. We gebruiken hiervoor met de hand gesponnen scheerwol. zo blijven de kuitspieren lekker warm!

Warme wollen winterspullen koop je bij Blij dat ik Brei. Wil je iemand een warm wollen sint- of kerstcadeau ‘op maat’ geven, wacht dan niet te lang en bestel ze nu!

 

Select more than one item for comparison.
X