Winterfair 2022

Op vrijdag 25 november wordt er van 15.00 – 20.30 uur een winterfair gehouden op het terrein in en rond The Farmshop, Dorpsstraat 6 in Moerkapelle. http://www.thefarmshopmoerkapelle.nl
Afgelopen jaren kon de Winterfair vanwege corona niet doorgaan. Daarom zijn we extra blij dat het nu weer kan!
De Winterfair 2022 is een gezellige markt met kramen, die allen hun producten in ‘wintersfeer’ aanbieden. Ook valt er allerlei winterse kost te snoepen.
De opbrengst van de Winterfair 2022 is bestemd voor de stichting Woord en Daad. Een uitzondering hierop wordt gemaakt voor Blij dat ik Brei. The Farm Shop stelt een kleine stal beschikbaar voor de schaapjes van One Flock. En de opbrengst van de verkoop van onze producten gaat natuurlijk gewoon naar Stichting Charis! http://www.stcharis.org

We staan met een goed gevulde kraam op de Winterfair! Wat vindt u bij ons in de kraam:  onze favoriete gebreide babyjasjes -en slofjes in 3 maten, gebreide sokken, sjaals en wanten, gehaakte schaapjes, sleutelhangers, vingerpoppetjes, boekenleggers, rammelaars, boxspeeltjes, geborduurde handdoeken, onderzetters en pannenlappen. Ook is er een ‘schaap’ waar je voor €1,= aan een draad uit zijn wollen vacht mag trekken. Je maakt dan kans dat er een leuk cadeautje aan de andere kant van die draad hangt!

Vorige jaren is gebleken dat sommige bezoekers van de Winterfair de kraam van Blij dat ik Brei moeilijk konden vinden. Wij zijn te vinden in de stal waar in het voorjaar de pas bevallen ooien met hun lammetjes staan. Winterfair Moerkapelle Het is een heel toepasselijk plekje, want al de producten van One Flock hebben op de één of andere manier iets te maken met schapen! Wanneer je uit de richting van de Dorpsstraat komt, is het de staldeur aan de rechterkant, een paar meter na de ingang van The Farmshop zelf.

We hopen natuurlijk op veel belangstelling! Kom gezellig een kijkje nemen in de stal bij Blij dat ik Brei

!

 

Select more than one item for comparison.
X